Taivaan kappaleet

Runoilija Uhuville

Poluilleni putoo taivaan kappaleet

Jotkut tarinat on aina vast alkaneet

Edes jumalat ei aikaa tappaneet

Miten mittaat paljon painaa askeleet

 

Kaikki ei nähny syytä tai vaan jaksaneet

Miljardit lähteny jo, mä vasta meen

Sydän voi sulaa vaik sen laittas pakkaseen

Sen verran hyvis ettei haittaa paska ees

 

Se on vaa parasta ku on hetken hetkes kii, taas

muistaa miksi rakastaa vaik keskel helvettii, maas

Ikuisessa Puutarhassa nauttii hedelmii, saan 

unohtaa tän kaiken parhaat jutut tekee niin, ja

 

Nää äänet on musaa mun korville

Useimmat tunnista ei

mahdollisuutta vaa jättää sen portille, 

silmänsä ummistaen

Päivät täynnä helmii, ihminen 

jotain muuta etsii, siks on 

vaikee saada ne kii, taivaan kappaleet lainehtii, 

ohi

Selite: 
rapsun-ra
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin toimii rytmitys ja sanat, no ne ovat hyvät nekin. 
Kiitos kaunis!
 

Käyttäjän kaikki runot