Vahva heikkoudessaan

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te itketätte minua
te olette pahoja
Piru kätkeytyneenä henkiinjäämistaisteluksi,
nokkimisjärjestykseksi,joukkopsykoosiksi
on ottanut teidät haltuunne
Te satutatte minua
enkä sitä peittele
Oikeat ystävät näkevät kun kiviä sinäkin heittelet
Oikea heikkous on piilee sinussa
joka olet kuin ilkkuva apina
hampaat vääntyneenä mielipuoliseen hymyyn,
heitellen pähkinöitä puun suojasta
jossa kasvosi pysyvät piilossa.
Annan haavojen valua avoinna
En kaipaa panssaria,kuorta
Sillä teillähän ei ole oikeutta
kiusaajat,
mitään Minussa tuhota!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot