Ruusunlehtiallas

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun painun sänkyyni toivon että se muuttuisi vedeksi
Vedessä olisi lämmintä,vedessä olisi pehmeää.
Kunpa voisin hukuttautua..pelkkään kauneuteen.
Ei muita tunteita kuin lämpö ja vajoaminen.
Ei mitään muuta näköaisimuksia kuin ruusun terälehdet jotka ympäröisivät Minua
Minun vajotessani.
Ei olisi ääniä.
Olisi vain.
Kauneus.
Eikä sieltä tarvitsisi nousta enää koskaan.
Maailmaan kylmään,pimeään ja rumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

itsetuhoisia ajatuksia hienoa, että tuot ne kauniilla tavalla esiin. se tarkoittaa sitä, että et pelleile, mutta onhan tässä maailmassa kauneuttakin. kaunis on rumaa sanotaan eräässä kappaleessa. pidin paljon runosta se sai minut ajattelemaan

 

Käyttäjän kaikki runot