Tätä ihmistä rakastan.

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot kuvaani ja sanot:"Tämän ihmisen haluan"
"Olet niin kaunis,Olet niin herkkä,Tätä ihmistä rakastan".
Sanot kaiken mitä haluan kuulla.
Jokainen askel lähemmäs Sinua on yksi kauemmas itsestäni.
Mutta "Jos rakastat niin luovut,olethan sentään romantikko?"
"Jos rakastat niin valitset" vaihtoehtojen vähetessä
polun varrella jonka ruusuin koristelit.
Haluat olla ritari Se yksi ja ainoa sankari.
Haluat tuntea itsesi Vahvaksi Mieheksi
mutta se ei onnistu mikäli et tee minusta vastakohtaa
Olet kuin kuristava korsetti
heikentäen omat lihakseni ajan kuluessa
Korsetti joka ei anna hengittää
Sovinismia tukeva korsett joka tekee naisesta heikon
Lähtisit lopulta sanoen:Olet niin ruma ja sininen.
Hienovaraisesti riivit minulta jotain
joka päivä,joka hetki
jotta voisit sanoa tuoneesi sen minulle takaisin
"Minun ansiostani!"
pitäen kuitenkin itselläsi kaiken
sillä tahdot että olet minun ainoa maailmani.
Olet tehnyt tätä ennenkin
loputtomat ne elämät joissa olet vieraillut
sinulle toimittaen vain välivaiheen virkaa
Loputtomat ne poltetut sillat
jotka olet jo loppuun kuluttanut
kutsuen itseäsi kulkuriksi "auttanut saamatta kiitosta"
Katsot kuvaani ja tahdot olla jotakin
"Tässä näkyy sun persoona"
Olisiko tarpeeksi vastusta?
välillä jotain uutta,jotain joka ei ole suostunut kyynisyyden mustaan huntuun.
"Namupala ihana"
Tuntuisiko olo mestarilta jos seisoisit vierellä hänen ruumiin
Hänen jonka halusit omia?
Kun sanot:"Hän on kaunis,hän on herkkä,tässä näkyy sun persoona,tätä ihmistä rakastan"
Tarkoitat:"Tämän ihmisen haluan...
tuhota."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot