Mielenrauhan niitty

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen saanut levon
makaan mielenrauhan niityllä
Vapauden perhoset kohoavat ilmaan
väreistä ilo,kauneus,lapsenmielisyys
säkenöivät silmieni pintaan.
Nauraen juoksen.Teen mitä tahdon.
Nauran kukkien peittoon itsenikin.
Itsellenikin.
Elämä suuri leikki vain.
Moni miettii missä sijaitsee tuo niitty satumainen.
Sinne polku onko pitkä,raskas taikka karikkoinen.
Sen kertoa voin ainakin mitä itse tiedän:
Jyrkkä korkea rantatörmä erottaa kahta maata;
Mielenrauhan niitty on ilkeiden vesien yläpuolella.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot