Nimetön

Runoilija Crush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

matkalla kohti korkeakoulutettuja unelmia.
 

Hain rooliin enkelin.
Menin paikalle ajoissa.
Olin paras.
Luulin saavani paikan.
En.
Miksi en?

"Enkelin siipien täytyy olla valkoiset.
Nuo mustat eivät kelpaa"

Selite: 
Nyky-yhteiskunnassa ei saa olla erilainen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoon muotoon olet laittanut tämän sanoman. Loppu oli mielestäni nerokas :)

Oi, koskettava.
Minustakin tuntuu usein,
että olen se musta kaikkien
valkeiden joukossa. -___-

 

Käyttäjän kaikki runot