Nimetön

Runoilija Crush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

matkalla kohti korkeakoulutettuja unelmia.
 

on hyviä ja huonoja hetkiä.

Niiden eroavaisuus on ainoastaan se, että huonot hetket tulen aina muistamaan.

Selite: 
Fiiliksiä nyt jo kuolleesta suhteesta, löytyi runovihkosestani. Asiat muuttuvat, luojalle kiitos siitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se aina valitettavasti on ollut.

 

Käyttäjän kaikki runot