Omakotitonttu

Runoilija Crush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

matkalla kohti korkeakoulutettuja unelmia.
 

Näin hän sanoi:
"Osta hyvä omakotitonttu,
lainojakin niihin myöntävät.
Löytyy tilkkuhame
plus myssyntuhero.
Huollettukin on,
Ei löydy mistään kolosta vikaa.
Ulkokuori saattaa hieman hilseillä,
mutta kelpo kaupat teet.
Ja ainahan sitä voi remontoida,
muokata mielensä mukaiseksi.
Mistään muualta
et takuuvarmasti
Saa yhtä halvalla
Omakotitonttua!"

Selite: 
Kämppä hakusessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot