Näkymätön

Runoilija Tuutsi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen täällä, mikset nää?
Olen vain ilmaa, sielu ilman fyysistä olomuotoa.
Miksi? Miksi en voi olla olemassa?
Aina kun katson sinua, sinun katseesi vain menee minun läpi.
Ehkä minun pitäisi huutaa, mutta ääneni vain pakenee.
Olen tässä, katso minua silmiin.
Sano se mitä sinun pitää, älä vain ole hiljaa.
Pyydän, näe minut, kuule minut, tunne minut.
Ole lähelläni ja kuiskaa korvaani.
Yksi henkäys voi muuttaa elämän...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin niinpä niin?

totta..
kiva runo ja
kaunis ajatus. <:

niin, miksi hän ei näe minua.? :)
hieno runo kieltämämmä..

Niin niinpä niin?

totta..
kiva runo ja
kaunis ajatus. <:

niin, miksi hän ei näe minua.? :)
hieno runo kieltämämmä..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tuutsi Sunnuntai-ilta 10.4.2011 2 Runo
Tuutsi Kaunis kuolema 26.11.2010 0 Runo
Tuutsi Sanat 2.8.2009 0 Runo
Tuutsi Suicide 17.5.2009 1 Runo
Tuutsi Me 26.4.2009 0 Runo
Tuutsi Hetki 10.4.2009 0 Runo
Tuutsi Näkymätön 9.4.2009 6 Runo