Sanat

Runoilija Tuutsi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikkia ajatuksia ei aina sanota ääneen
Kaikkia sanoja ei aina ajatella
Miten minä selittäisin sinulle totuuden?
Miksen saa sanotuksi näitä julmia ajatuksia?
Olemassa olo on tuskaa ellen saa sanoa

Ellei elämästä tule mitään, kuole
Ellet pysty puhumaan, mykisty
Älä puhu, älä ajattele

Kuitenkin kirjoita sanasi pienelle paperinpalaselle
Lennätä se luokse
Älä kadu, älä tee suurta numeroa
Vaali jokaista hetkeä jonka saat
Ole sanojesi arvoinen
Älä vaikene taas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tuutsi Sunnuntai-ilta 10.4.2011 2 Runo
Tuutsi Kaunis kuolema 26.11.2010 0 Runo
Tuutsi Sanat 2.8.2009 0 Runo
Tuutsi Suicide 17.5.2009 1 Runo
Tuutsi Me 26.4.2009 0 Runo
Tuutsi Hetki 10.4.2009 0 Runo
Tuutsi Näkymätön 9.4.2009 6 Runo