Hetki

Runoilija Tuutsi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamu, maailma nukkuu vielä.
Minä en.
Hiljaisuus, kuuntelen sen sointia
Rikkoisin sen, jos uskaltaisin.
Mitä mietin?
Päässäni soi se laulu, kuin kertoakseen.
Älä luovu unelmista, miksen?
Jos ne unelmat satuttavat.
Älä luovu rakkaudesta, olen nähnyt senkin.
Säälittävää odottamista,
elämänsä pilaamista.
Mutta en voi tuomita, teen sitä itsekin.
Odota, luulen, kuvittelen.
Tiedän etten saisi, olen tyhmä.
Minun pitäisi luovuttaa, jatkaa elämää.
Se on niin vaikeata, jos rakastaa jotakuta.
Kyllä minä ymmärrän sinua.
Haluat hänet takaisin.
Minun ei pitäisi sanoa:"Jatka elämää", koska sitten minunkin pitäisi luopua sinusta.
Ja tiedän, en pysty.
En ainakaan nyt.
Me elämme menneessä, mietimme tulevaa.
Miksi emme elä hetkessä?
Siinä yhdessä hetkessä, joka meillä oli, on ja tulee olemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tuutsi Sunnuntai-ilta 10.4.2011 2 Runo
Tuutsi Kaunis kuolema 26.11.2010 0 Runo
Tuutsi Sanat 2.8.2009 0 Runo
Tuutsi Suicide 17.5.2009 1 Runo
Tuutsi Me 26.4.2009 0 Runo
Tuutsi Hetki 10.4.2009 0 Runo
Tuutsi Näkymätön 9.4.2009 6 Runo