Sinä.

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas se olet sinä joka sydämeni vie,
ja toistamiseen on tämä rakkauden tie.
En osaa luopua sinusta vaikka olen yrittänyt,
koska olet minulle vain niin tärkeä,
että ilman sinua maailmassa ei olisi järkeä.
En ymmärrä sitä mikä sinussa viehättää,
olit kanssani tai et ilman sinua en jää.
Mutta nyt olet muuttunut ja osoittanut jotain uutta.
Odotan innoissani näitä,
hetkiä jänniä.
Kun katson silmiisi näen pienen toivon elävän,
sen haluaisin nähdä sinunkin silmissä heräävän.
Sinä olet se jonka kanssa haluan olla,
ilman sinua olisi maailmani melkein pelkkä nolla.
Suljen silmät ja siihen sinä jäät,
ajatuksiini leijumaan sekä uniini hiljaa keinumaan.

Selite: 
tehty 16.06.2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot