ikävä.

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymysi muistuttaa siitä miten on asian laita.
Pelkkä äänesi saa minut lentoon,
taivaan tuuleen hentoon.
Olet parasta,
rakkauden suuren alaista.
Kun näemme taas ja katseemme kohtaa,
unohtuu kaikki muu mikä olisi ajanhukkaa.
Tiedän sen kun näen sinut.
Siinä hetkessä on parasta,
kun kuulen äänesi ikuisuuden rajoista.

Ensin olit hetken ihastus,
sitten elämäni suurin rakkaus.
Näin paljon en ole ikinä tuntenut ketään kohtaan,
vain sinua ainoastaan.
Olet vahvin rakkauden merkki,
tunteideni syvin hetki.
Kesä on lemmen aikaa,
suuren sydämen taikaa.
Sitä en tahdo tuhlata turhaan,
vaan muistoissani säilyttää ainiaan.
Nyt olet kaukana poissa ikävän äärirajoissa.
Et tiedä kuinka rakastan,
kaipaan ja halajan.
Olen pitkään jo haaveillut sinusta,
unelmien pienestä toivosta.
Mutta tiedätkö vieläkään sitä varmaksi,
vai ainoastaan haaveiden teoksi.
Muistatko kun kerroin ensimmäisen kerran,
on aikaa kulunut noin yli vuoden verran.
Vielä on tunteet samat,
kerta kerralta vahvemmat.
Aina vaan jaksan odottaa,
milloin aikamme koittaa.

Selite: 
tehty 09.06.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot