muistoja

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait minut valtaasi ja katsoit suoraan silmiini.
Kysyit pidätkö minusta, ja vastasin tykkään sinusta.
Olit oma onneni, aarteeni ja toiveeni.
En halunnut sinua menettää, mutta kuinkas tässä kävikään.
Menit pois luontani ja mursit rikki sydämeni.
Et oikeasti välittänyt minusta, vaan aidon tunteen kaipuusta.
Haluaisin sinut takaisin vierelleni, mutta en pystyisi antamaan anteeksi koska petit sydämeni.
Alku kanssasi oli kuin taikaa, en ihmettele hetken aikaa.
Tajuatko kuinka pahalta tuntuu katsoa sinua, aivan ilman minua.
Olit sillä hetkellä parasta, mutta tuskin kaipaat minua niin kuin minä sinua.
Itkin vuoksesi paljon
ei se silti auttanut takaisin luoksesi, ja satutin vielä vuoksesi.

Selite: 
tehty 11.09.2008 hauskaa kun löysin näitä vanhoja runojani :p
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot