suuret tunteet

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä tekisin,
itkisinkö vai eteen päin menisin.
Tahdon liikaa mutten saa,
sitä rakkautta lämpöö tarvittavaa.
Ajatukset seilaa edes takaisin,
en tiedä mihin ne kaikki panisin.
Olenko nyt onnellinen kun minulla on jotain parasta,
vai ainoastaan sekaisin tunteiden suuresta tulvasta.
Kaipaan liikaa kiellettyä asiaa,
mut en sitä mielestäin poiskaan saa.
Olenko julma tässä maailmassa,
vai edennyt oikeassa asiassa.
Tiedän tunteista minua kohtaan,
mutta omistani en laisinkaan.
Olen löytänyt jotain hienoa,
ainutlaatuista ja kieroa.
Voiko ihminen ansaita enempää,
kun haikailee jotain mennyttä ja ikävää.
Paljon on tunteita pienessä päässä,
tietäisitpä kuinka olen siltikin jäässä.
Vaikka olen kaukana täällä,
ajatukset on kahtena siellä pilvien päällä.
On ikäväni kova,
en siltikään tiedä kumpi on minulle isompi pala.
Haluaisi en satuttaa,
mutten taida osata muutakaan.
Oikeasti olen hyvä ihminen,
välissä vain suurien tunteiden.
Helpompi kai olla vois,
jos osaisi jakaa rakautta oikein pois.
Liian nopeasti muuttuu aika,
ja pysy perässä en, joten pakenen aina.
En osaa vastaanottaa tätä,
mikä olisi minulle tarpeeksi hyvä eikä petä.
Olen tottunut kiintymään,
siihen mikä aina tuuleen hävijää.
Toimisiko se ? Sitä en tiedä,
mutta rakkauden jättämistä en sitten siedä.

Selite: 
tehty 24.10.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot