Muistan hetket ikuiset, meren syvän siniset.

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Veit mun sydämen, sitä sulle anteeks anna en.
Et tiedä kuinka välitän, inhoan ja häpeän.
Viimeiset oli minulle, ei siis koskaan sinulle.
Ehkä osaisit arvostaa pientä hetken huumaa,
mutta entäs rakkauden suurta junaa.
Kuulimme sanat totuuden, taksissa viikon viimeisen.
Emme osanneet aavistaa, kuinka silta altamme katoaa.
Hävisi sanat suustamme, ja tunteet tulivat tilalle.
Mennään yhdessä rantaan, totuuksia tunteiden paljastamaan.
Saimme neuvoja tulevaan, taivaan tähtiä katsomaan.
Ovelasti kertoi, kokemuksesta meitä neuvoi.
Kumpa osaisin lukea ajatuksia, meidän molempien omia.
Saisinpa tietää sinusta, siksi haaveilen toivosta.
Aavistat ehkä tunteeni, siksikö pysyt poissa luontani.
Olet hyvin tärkeä, tämä on rakkauden jälkeä.
Pysyisit edes hetken poissa, haaveista sekä unista.
Antaisit hetken levätä, hieman ennen kevättä.
Teit muutoksen sydämessäni, varastit sen itsellesi.
En halua muuta seuraa, kuin sinun rakkauden ainoastaan.
Niin kauan kuin olet poissa läheltäni, otat palan sydäntäni.
Teit sen taas, yhä aina uudestaan, varastit hymyni, nostit sen korkealle pilviisi.
Tulisit katsomaan minua, etten aina hamuaisi sinua.
Kun olen lähelläsi, olet ainut turvani.
Olit ensimmäinen rakkaus, tulevan kesän iloisin pakkaus.
En halua muokata sinua, olet minulle se aito ja oikea.

Selite: 
tehty 29.-30.03.08 yöllä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot