Rakkauden tuskaa ei voi määrittää

Runoilija inketinkeminke

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden tuskaa ei voi määrittää ajassa,
sitä ei pysty mittaamaan rahassa,
eikä sitä voi korvata muilla ajatuksilla.
Mutta tiedämme itse mitä teemme,
ja minkä tien valitsemme.
Osaamme päättää sen ajan mitä käytämme,
ja kuinka paljon rakkautta jaamme.
Aina ei saa vastakaikua,
mutta se ei sotke onnen ja haaveilun polkua.
Kuljemme sitä pitkin ikuisuuteen,
jonnekkin maailman ääriin.
Tiedämme että tulee toisia tilaisuuksia joiden onnen hetket ovat ikuisia.
Ne pysyy aina mielessä,
vaikka jokin olisikin pielessä.

Selite: 
Tehty 09.02.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot