kehrääjälinnut

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onko kyynelpolkusi kuivuneet,
onhan perhoset pesiytyneet rintaasi,
saahan silmut virrenvihreät hymysi väreilemään?

onko surusaappaasi porstuassa,
onhan kehrääjälinnut pesiytyneet silmiisi,
saahan taimet rukouksenruskeat hymysi säteilemään?

eihän yö enään asu kamareissasi,
eikä sinun ole kylmä mielesi eteisissä,
saathan onnen silkkipussukoissa,
kultanauhoilla solmitussa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot