Gsus

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ohdake kruunusiko,
sinun mieltäsi painaa?
Vai kaikki kadonneet,
syntiset vainaat?
Otit syntimme pois,
oman veresi kautta,
sinä jota vapahtajaksi kutsutaan,
sinä jonka nimeä tuskassa huudetaan.

Halusitko todella että teinipojan paidassa,
on nimesi printattuna,
ja se on niin cool kun konttaa humalassa?

Selite: 
Pääsiäs runo?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot