Lapsenmieli

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Pieni kulkija, kuljet enkeleiden polkuja, voitko maailmani avartaa
pieni kulkija, katseessasi viisautta, tunnetko itse valtasi
avautuuko uusi maailma, joka nurkan takana, jos sinne uskallat kurkistaa
onko joka kivellä oma merkityksensä, jota en pysty näkemään

--
miten lapsenmieli asumaan sattui sieluun puhtainpaan,
näetkö aamuruskon kauniimmin, laulaako sirkat hauraammmin,
jokainen pieni katseesi punoutuu kiinni sieluuni
miten lapsenmieltä kauniinpaa olemassa voisi ollakaan

-
Pieni asuja, maailman hauras kulkija, ethän koskaan katoa
pieni asuja, kyyneleissäs taivasta, luotko uuden maailman
kuunteletko ukkosta, uskoen se on jumala, joka sinulle voimansa uskoo
onko joka päivällä oma merkityksensä, jota en pysty kokemaan

--
miten lapsenmieli asumaan sattui sieluun kirkkaimpaan,
näetkö unimaailman selvemmin, laulaako enkelit herkemmin
jokainen pieni kosketuksesi nivoutuu kiinni mieleeni
miten lapsenmieltä ihaninta koskaan voisi haavoittaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot