Tilitys

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin sanoa sinulle tuhat sanaa,
sata laulua kirjoittaa,
huutaa nimeäsi toreilla ja kukkuloilla!

Mutta mikään sana ei ole korvillesi tarpeeksi hyvä,
ei minkään laulun sanoma riitävän kaunis ja syvä,
ja huuttaa en uskalla, saattaisivat viisaat minut joksikin leimata!

Mitä siis teen minä rakkaudesta pakahtuva rukka,
voi olen vähäpätöisempi kuin sukkasi nukka,
siis kiitos ja ylistys hälle joka tielleni sinut heitti!

Kevätkö lie sekaisin saanut on tämän hölmön,
antaa nyt noin itsestään kuvan täysin pölhön!
Järki jäätyi kai talven myötä, nyt tahdon vain julistaa lemmen työtä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot