Laskutoimitus

Runoilija Tomupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.8.2020 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinussa on parasta sinä,
mitään siihen lisäämättä tai vähentämättä,
summasi on aina kaikki,
kaikki kaikessa eikä mitään missään,

Sinun ajatteleminen,
minut loputtomaan jakolaskuun syöksee,
tulos on aina kuitenkin lopullinen,
sinä plus minä on kaikki,
kaikki kaikessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot