Lumisade

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi leijaa hiljalleen, tulisipa sitä runsaasti.
Aika matelee, hongat humisee. 
Lumihankia odotan,
lumen narskuntaa kenkieni alle.

Joulukuu tuo juhlat tullessaan, vaikkei odotakaan.
Vuosi vaihtuu, ajan kuluessa.
Minäkin vanhenen, maata kohti väkisin.
Maasta olen minä tullut, 
maatani minä kiitollisena asutan.

Itsenäisyyttä juhlistetaan, nyt koronan suomilla tavoilla.
Suomi saa jälleen vuotensa täyteen, onnea meille.
Kauan eläköön Suomi! 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, ylväs runo 103 vuotta täyttävälle ikinuorelle Suomelle <3 
Kiitos ! Suomi on  upea! Olen ylpeä suomalainen! Olethan sinäkin =)
 

Käyttäjän kaikki runot