Lapseni

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Äidin rakkaus on jotain suurta, lapsiaan sekä lapsien Isää kohtaan. Siinä avautuu rakkauden maailma. Ehdoitta. Vapaana ja raikkaana, jos sen vaan antaa ravita. 

Rakkaus perheeseen on jotain suurta, upeeta ja voimaannuttavaa. Kasvun paikkoja jatkuvalla syötöllä. Perhe on paikka missä kaadutaan ja noustaan, raivataan ja kylvetään. Haistaan pahalle ja nauretaan paskaisesti, hellitään huumorilla ja halataan riemulla.

Perhe on parasta mitä tiedän, vaikka olisikin kaukana.
Perhe on voimaa,vaikka sitä fyysisesti ei enää olisikaan.
Perhe on rikkaus, joka kasvaa aina korkoa.
Perhe on elämän lapset ja maailman timantti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Perhe on joillekin tärkeä, valitettavasti ei kaikille, meitä on moneksi.
Kaunista, sitoutuvaa, vahvoja tunteita. Kiitos runostasi**
 

Käyttäjän kaikki runot