Ajatuksin

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Luonasi olisin jos siihen pystyisin. Luonasi lähelläsi sinua kuunellen. Luonasi hiljaa sinua suojellen.
Lähelläsi hiljaa sinua katsellen. Luonasi, sinun kanssasi. 

Olet poissa, en sinua enää luokseni saa. Olet poissa, luonani kuitenkin. Olet missä tahansa, kannan sinua sydämessäni aina. Et ole koskaan poissa, mielessäni aina. 

Suurin on kaipaus, rakkaus ja toivo. Vahvinta on ikävä ja suru. 

Ihmiskohtalot, tarinat keskellämme, koskettavat ja puukottavat. Sielumme räjähtää miljooniksi sirpaleiksi, kun tajuamme kaiken keskeneräisyyden ja ainutkertaisuuden. Se olikin siinä, sitä ei enää pysty korjaamaan. Se oli se hetki, yksi miljoonista. Se meni jo. 

Lohdutonta on muisto. Muistojen poluilla kukkivat kauniit lemmikit, ohdakkeet. Kirkkaina joka hetki. Lämpöä tuottaen, voimaa säteillen.

Jos joskus saisin mahdollisuuden, sinut tapaisin uudelleen. Sinua katsoisin, rakastaisin niin pitkään, että katseeni polttaisi sinuun reiän, merkin ihollesi. Onneksi se ei olekaan mahdollista, en jätä jälkiä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, "jälleennäkemisen toivossa" me kaikki elämme <3 
Kaunis kiitos sanoistasi =)
 

Käyttäjän kaikki runot