RakasKultaMuru

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Et ymmärrä minua laisinkaan, en ymmärrä sinua toisinaan.
Rautalankaa tarvitaan, tonneittain
Siltikään, emme toisiamme tajuta saata.

Silti
haluamme olla toistemme lähellä. 
Syömme toistemme sanoja, intohimoisena.
Varovaisesti, salaa kuitenkin.
Ehkä peitellen.
Ehkä haastellen.

Sana sanan jatkoksi, vaikutus toisensa perään, 
sähköiskuna sielussain, välähdyksenä takaraivossain.
Mitä tuli sanottua, 
miksi se paljastui?

Rakastamme.
Kiusauksia!

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiusaukset kuuluvat varmasti lähes jokaisen elämään joskus.
 

Käyttäjän kaikki runot