Suojissa

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Suudelmiasi tarvitsen lähentelemään mua.
Tulisitko lähelleni ja kietoisit minut himoosi?

Kaipaan rakkauden leikkejä,  viettelyn kiusaa.
Tule jo nopeesti kokkaamaan mua!

Elämäni ja kehoni kaipaa sinua, astu jo suusuojista!
Nosta Tenho voimasi täydelle teholle!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

aistikkaan sensuelli

herkkää
Kiitän! 
Toivottavasti toiveesi toteutuu ja "kokkaukset" onnistuvat <3
Kiitos, kypsää ja herkullista! 
 

Käyttäjän kaikki runot