Paha puhe

Runoilija IinaOona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2020
Viimeksi paikalla: 10.6.2023 9:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Silmät loimuten, rinta pystyssä, valmis taistelemaan kunniastani
Sinä loukkasit mua, mä ilkeesti sulle huusin

Kiusasin, raatelin, riitelin, raivosin

Sinä vastaan et sanonut
Lähteissäsikään et sanaakaan

Minä yksin jäin riitani kanssa,
pahaa puhumaan. 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain käy niin, toivottavasti saat joskus anteeksi, jotenkin <3
Anteeksi - tärkeä sana! <3
 

Käyttäjän kaikki runot