Kolmiosainen puku

Runoilija jennakatariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2020
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.2000

 

Kolmiosainen puku puhuu puolestaan.

Se ei tarvitse,

Esittelyä.

 

Kolmiosainen puku juo kahvin kahdella sokerilla.

Ei kutsu sinua sokeriksi,

Kutsuu sinua naiseksi.

 

Kolmiosainen puku maksaa taksisi.

Saattaa treffeiltä kotiisi.

Ei pyydä tulla sisälle,

Suutelee otsalle.

 

Kolmiosainen puku antaa sinun pitää päälläsi,

Juuri sitä mitä sinä haluat.

Sitä ei kiinnosta hiustesi pituus tai väri

 Vaikka ilomielin maksaakin siitä.

 

Kun minä menen kaupoille,

Ostan kolmiosaisen puvun.

Ostan sokeripaketin ja kahvisuodattimia.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä turhia vaatteilla koreilemaan, yksinkertainen on kaunista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot