Kissan yhdeksän elämää

Runoilija jennakatariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2020
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.2000

 

 

Jatkat elämääsi kuin kissa.

Vaikka tiputan sinut,

Päädyt aina jaloillesi.

Asetut aloillesi muistiini.
 

Lähtisitpä kyyneleiden kanssa.

Tippuisit pois kunnes kuivuisin.

Tuhkaksi tallautuisit maassa.

 

Sinä olet ovela ja notkea,

Ja minä vaan en kuivu.

Sinä et suostu muististani häipymään.

Tulit tullaksesi jäämään.

 

Silmät kiiluvat kuin kissalla.

Niin surusta kuin vihasta.

Ne eivät koskaan kuivu.

Jatkuva kaiku.

 

Sinusta.

 

Lasken takaperin yhdeksästä.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiosti ajateltu, kissat ovat viisaita ja ihania, miau <3 
 

Käyttäjän kaikki runot