Rakkauden sivuvaikutuksia

Runoilija jennakatariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2020
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.2000

 
 

Rakastan sinua kuin minua olisi kaksi.

Kasvoin suuremmaksi.

Rintani raskaammaksi,

Kuin sielä lepäävä sydän,

Olisi noussut kurkkuun asti.
 

Huutanut holtittomasti tukkien,

Jokaisen ilmatien.

Hengitin sen voimilla,

Se riipi paineena keuhkoissa.


Tunnistin sen sykkeen sielussa,

Ainakin kuudessa sormessa.

Vasemmassa varpaassa.

Perhosina mahassa.

 

Se sirkutti suussa,

Kuin se olisi saanut siivet suudellessa,

Lentänyt rinnastani lintuna,

Täynnä nuorta rakkautta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, nuori rakkaus on erittäin tärkeää, kunhan on varovainen <3 
upeaa sananiekka
ja hohtava vaikuttaja
 

Käyttäjän kaikki runot