Mistä sinä näet unta kulta?

Runoilija jennakatariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2020
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.2000

 

Miksi pitää pakottaa?
Koittaa nukahtaa ja nukkua oikeisiin aikoihin?
Pakotatko sinä?
Itseäsi?
Minua rakastamaan?
Koskettamaan?
Nostamaan?

Minä en ikinä.
Sinulle voisi sitä tehdä.
Minä en osaa valehdella.
Minut on tehty huonoksi siinä.

Saisinpa rakkautta mutta sinä nukut.
Sinulla on tärkeä päivä huomenna ja vaikka minullakin olisi, kyllä sinä saat minut herättää.
Herätä minut.
Jos sinua janottaa tai panettaa tai näet pahaa unta.
Kulta, herätä minut vaikkei sinulla ole asiaa.
Siksi koska sinun teki mieli minua rakastaa.
En koskaan voisi tuota evätä, joten herätä.

Mutta sinä nukut ja minä valvon ja toivoisin niin paljon, että sanoisit saman minulle.
Vaikka asia ei ole sama sinulle ja näkemyksesi on erilainen tästäkin asiasta.
Olet erilainen mutta rakastatko samoin?
Vai eri sanoin?
Mistä sinä näet unta?
Kulta?

Onko se minusta tai meistä,
Vai seppeleistä muiden tyttöjen?
Entä poikien puheista pukuhuoneessa.
Puhutko sielä minusta?
Olenko sielä kiinni sinussa vai kaukana?
Tuhiset unessa.

Saisinpa rakkautta sinulta, mutta sinua en herätä.En voi sinulta unta evätä.
Enkä siihen saanut lupaa.
Sillä minulla ei ole hätä ja miten tätä voisi muulla oikeuttaa?
Herättää tuosta vaan, koska minulla on ikävä?
Vaikka nukut vieressä?

Mistä sinä näet unta kulta?
Onko siinä tulta,
Näyttääkö kaikki sadulta?
Onko siinä rakkautta?
Minulta?
Entä muilta?

Kulta, minä tahdon sinun tuntea olevasi pidetty, rakastettu, ja haluttu.
Kovasti on annettu ja rakastettu päivällä,
Miksen voisi antaa sinulle rakkautta myös yöllä?
Minussa on liikaa sitä sisällä.
Minun ei tarvitse rakkautta etsiä,
Minä olen hyvä siinä.
Olen hyväksi tehty ja sen oppinut.
En koskaan sitä vastaan sotinut.
Tahdon antaa sen sinulle, mutta sinä nukut.

Mistä sinä näet unta kulta?

 

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavasti kirjoitettu, erilaisia tunteita ja tuntemuksia <3 
Kiitos kommentista star!
Kirjoitat hyvin omalla persoonalla, tyylillä,en tiedä onko faktaa vai fiktiota en takerru siihen,
pysähdytät lukemaan ja ajattelemaan 
se että tämä on pitkä on hyvä, sillä se pitää otteessaan näppärällä tavalla kyllästämättä,
olisi lukenut pidempäänkin.

runossa on ihan mielettömästi Rakkautta ja sensuellista kauneutta.
Kiitos paljon kommentista ja analyysistä. On niin helppo kirjoittaa omasta rakkaastaan❤️
Onnen poika hän ja saa sinusta tunnetta irti ihana kuulla ja lukea nuorilta iloista ja onnesta, sen suunnan kirjoitukset nuoruuteen istuvat kauniimmin.
 

Käyttäjän kaikki runot