Rakkaus ei ole mikään helvetin matikka kaava

Runoilija jennakatariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2020
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.2000

 

Minä rakastan ja sinä suunnittelet.
Aikatauluja.
Minä piirrän tauluja meidän rakkaudesta.
Minun rakkaudesta kirjoitan,
Kun sinä lasket sanoja ja pyörittelet numeroita.

Elämä ei ole mikään helvetin matikka kaava.
Sinä et siihen koskaan selvyyttä saa ja vaikka kaavaa vasten saa rakentaa on tulos pelkkä illuusio järjestyksestä.

Rakkaus.
Se on kaunista ilman järjestystä.
Se ei tarvi lokeroa tai logaritmia.
Sen pystyy selvittämään ilman laskimia.

Onko sinun laskemaa rakkautta edes olemassa?
Oikeassa maailmassa?
Sinulle rakkaus ei sovi torstaisin.
Liian myöhään iltaisin.
Töiden jälkeen tai aamulla,
Katsotaan paremmalla ajalla.

Sinulla on kiire.
Sinulla ei ole aikaa rakkaudelle.
Sinulla on aikaa sen laskemiselle ja laskuille ja toimituksille ja taivas mitä vittu vielä.
Sinulle ei ole koskaan aikaa MINULLE.

Minulle sinulla ei löydy aikaa laskuiltasi.
Kertotauluiltasi ja siltä helvetin järjestykseltä jota et kerrankin voinut järjestää rakkauden ympärille.
Etkö ymmärrä?

Rakkaus on loputon.
Ja sinä opettelet vielä laskemaan.
Et ymmärrä luovuttaa.
Luet sen teoriaa kuin raamattua.
Saat sen tulkittua ja tavattua.
Voi kuinka hienoa.

Teoriassa meidän rakkaus on parasta.
Mitä minulle voisi tapahtua.
Mutta aina kun innostun siitäkin,
Menen siitä sekaisin mutta sinä et.
Ajatusta tapailet, kaavailet ja viivailet.
Sinä vääntelet ja kääntelet sen nurin ja sanat menee nurin kurin kunnes tovin päästä minun innostus ei sovi sinun päiväjärjestykseesi.

En sovi järkeesi.
Sillä kun laskutoimitus on päätöksessä nimestäni puuttuu yksi kirjain tai joku niistä on väärinpäin.
Ja aloitat alusta.
Toisin päin lopusta.

Luvut tarkistat ja varmistat, että laskin on oikeassa asetuksessa ja kas vain.
Sain sinulta vastauksen mutta se oli niin ison kokoinen ja kaavainen että sinun piti se ensin tiivistää ja pelkistää minulle luettavaksi.
Kutsutko itseäsi rakastavaksi?

Rakkauden osoitus ei ole mikään laskutoimitus.
En tahdo lukea sitä sinun laskimelta.
Luen sen mielummin huulilta, iholta ja suudelmilta joita minulle annoit ennen kuistilla.
Et taida löytää vastausta.
Etsit rakkautta kaikkialta paitsi minusta.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi nyt on kesäloma, niin voi lomailla laskuista ja rakastaa <3 
No jopas oli
ehkä tuossa satiirilla lepopaikkansa myös
nyt on insinöörillä todellinen haaste kaava peukaloitavana :D

Upealla tahdonvoimalla kirjoitat
Kiitos paljon!
 

Käyttäjän kaikki runot