helvettiin

Runoilija f4a42e743df11b787ff8ec75984adaae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 11:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän eloisat ja vähämmän eloisat mielen  kertomukset
 

mikä vittu tätä elämää vaivaa, katsoa vanhaa rainaa ja mieltä painaa.
mieltä vaivaa miten tämä elämä painaa.
laskee taakkaa ,nostaa virtaa kun unta vailla on ajatus kylmä.
tankissa löpöä jolla paeta voisin, vaaleaan taloon johon mennä koitin.
pieni virne mutta olo levoton, joko portit auki on
ruskeat raamit ja kullatut kahvat, johon piiloutua jopa kadota soisin.
elämää raakaa ja tärinä vaivaa, kun portit multa kiinni pannaan.

Selite: 
kun ovi sulkeutuu niin toinen avautuu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot