kova kuin kivi

Runoilija f4a42e743df11b787ff8ec75984adaae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 11:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän eloisat ja vähämmän eloisat mielen  kertomukset
 

ei viha mulle tuota nautintoansa suo,
eikä rakkaus lämpöänsä luo,
kipua kovinta satuttaa vain,
ei ulkokuortain särkeä se lain,
pahoja sanoja mulle ne nakkaa,
mä tuuleen ne nauraen nakkaan,
ei iskuja nyrkistä, ei kuristusta noista
multa kipukynnystä poista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on jotai ihanan vahvaa, tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot