joulu

Runoilija f4a42e743df11b787ff8ec75984adaae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 11:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän eloisat ja vähämmän eloisat mielen  kertomukset
 

talvinen kaupunki unestaan herää,
ennenkuin valolla täyttää taivas
ja maa.

kuuset ne kohta kaatua saa
kun joulu sen oksat saa koristaa.

lahjoja kohta on monenlaista.
mutta kelle saan parhaimman lahjan
itseni antaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot