korppi

Runoilija f4a42e743df11b787ff8ec75984adaae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 11:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän eloisat ja vähämmän eloisat mielen  kertomukset
 
ressiä,kiirettä maailma siittää, voiko hetkeksi  istua ja kiittää.
elämää,
mitä elinkään, mihin  meninkään, oliko mulla kiire  ensinkään.
aamuin illoin.
pysähdyin, havahduin ja hymyilin pienet asiat joita huomata saattaa.
 tekee elämästä kiinnostavampaa.
Ei kiireessä  niitä huomata lain, jos harakka leivän nokkaansa nappaa.
Liitää ja entäen saattaa, paikalleen jää lampun päälle. 
siellä se meitä  tallajia vahtaa, katsoo kiireitä ihmisten.
mitä mietinkään, mitä miettiikään korppi tuo.
elämän ihmeitä asioita pieniä.
kiitos ja hidastus  on elämän pelastus.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiat järjestyvät parhaiten ilman kiirettä. 
Maailma tuo meille stressiä luo - tarkoitus onko tää et tavaraa kerää?
Muistatko milloin viimeksi pysähdyit ja katsoit taivaalle - Kurkiauraa Kevääl jotka ei turhuutta kerää ?
 
 

Käyttäjän kaikki runot