kiitos

Runoilija f4a42e743df11b787ff8ec75984adaae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.11.2011
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 11:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän eloisat ja vähämmän eloisat mielen  kertomukset
 

miten kauniista asioista voi tulla jotain niin rumaa,
kuinka pahoista teoista kasvaa jotain hyvää,
voiko arkisista tavaroista kehittyä jotain erikoista,
lause....

jota haen on kiitos

Selite: 
sitä voi käyttää niin hyvään kuin pahaankin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot