Tiedän & Uskon sen

Runoilija ZeBe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itse elämäni pilasin,
nyt mä uskon sen.
Itseäni syyttää mä vaan saan,
nyt mä tiedän sen.

Sain mä toisen tilaisuuden,
mut senkin mä tuhosin.
Muita syyttää en mä voi,
Nyt mä uskon sen ja tiedän sen.

Uutta tilaisuutta tarvitse en,
itse mä senkin pilaisisin.
Turhaa enää yrittäisin,
nyt mä tiedän sen.

Nyt kestettävä tää jo on,
mä tiedän sen ja uskon sen.
Itse tästä kärsiä saan,
kärsittävä mun se on vaan.

Nyt mä tiedän sen,
elämäni itse mä pilasin.
Kestettävä mun tää vaan on.
niin kauan kestettävä tää on.

Selite: 
Nytten on jo parempi mieli eikä mieli niin maassa kun kirjotin ton paperille, mutta siis tiedän siis että osittain olen pilannut elämääni, mutta kavareita onneksi viellä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hieno!

Tosi surullinen mutta silti hieno!
Me ollaan muuten synnytty samana päivänä!
Hyvä me!:D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ZeBe baareiluu 19.4.2010 2 Runo
ZeBe Keskinäinen 12.2.2010 2 Runo
ZeBe Tunteet 28.4.2009 2 Runo
ZeBe Ystävä 19.7.2008 0 Runo
ZeBe Siivous 15.10.2007 1 Runo
ZeBe vh bulinaa 15.1.2007 0 Runo
ZeBe rakkauteen 25.11.2006 2 Runo
ZeBe Sä sanoit sen. 5.12.2005 1 Runo
ZeBe Tiedän & Uskon sen 2.2.2005 2 Runo
ZeBe Elämäni tuhonnut... 2.2.2005 1 Runo