Taivas on pilvessä,
aurinko on piilossa.
Onni on poissa,
suru vain mielessä.
Elämäni on pilalla,
itse sen pilasin.
Pissis mä olen,
pissiksenä kuolen.
Ilon olen hävittänyt,
itse kokonaan tuhonnut,
kasvattajani epäonnistuttanut.
Suhteeni tappanut,
kaverin hävittänyt.
Tunteeni hukuttanut,
Elämäni tuhonnut.
Selite:
En sentään ihan kokokaan viel tuhonnut mut melkeen.... Eli jatkan elämääni viellä jne. ja nousen ylös :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Negatiiviset runot ovat parhaita. Pidän.
Hyvää syntymäpäivää.