Keskinäinen

Runoilija ZeBe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin tuntea ihosi,
vasten vartaloani.
Saavuttaa kosketuksen,
suudelman huulien.
Havaita lämmön,
keskinäisen rakkauden.

Saavuttaa tärkeyden,
ystävyyden lämpöisen.
Tahdon sinut,
sinut vain.
Kun vain tietäisit sen,
keskinäisen rakkauden.

Tahtoisin tuntea ihosi,
vasten vartaloani.
Saavuttaa kosketuksen,
suudelman huulien.
Havaita lämmön,
keskinäisen rakkauden.

Selite: 
Juuh toistoa saman lauseen tärkeyden.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan suloinen, pehmeä, tunteikas ja elävä runo. Tykkäsin ihan sataa.

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ZeBe baareiluu 19.4.2010 2 Runo
ZeBe Keskinäinen 12.2.2010 2 Runo
ZeBe Tunteet 28.4.2009 2 Runo
ZeBe Ystävä 19.7.2008 0 Runo
ZeBe Siivous 15.10.2007 1 Runo
ZeBe vh bulinaa 15.1.2007 0 Runo
ZeBe rakkauteen 25.11.2006 2 Runo
ZeBe Sä sanoit sen. 5.12.2005 1 Runo
ZeBe Tiedän & Uskon sen 2.2.2005 2 Runo
ZeBe Elämäni tuhonnut... 2.2.2005 1 Runo