vedenalainen salaisuus

Runoilija ametistimeri

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.2.2020
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 4:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.2.1993

Runoja hippikalan ateljeesta
 

järven rannalla

laineiden liplattaessa

auringon tuoksu ihollani

katselen järveä

kuin peilikuvaani

vailla rakkaani kosketusta

kahlaan heikoin jaloin syvemmälle

kunnes järvestä tulee se

syleilevä rakkaani

jonka kosketus on vertaansa vailla

ja maailma kaunis

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rauhallinen ja samaan aikaan myrskyävä teksti, kaunis <3
Ihanaa, maailma on kaunis, kun haluamme ajatella niin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot