yhden elämän juttu

Runoilija ametistimeri

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.2.2020
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 4:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.2.1993

Runoja hippikalan ateljeesta
 

pidä hatustasi kiinni

kun lähdet tunteiden vuoristorataan

jonka viimeisen lipun ostit sinä

 

yöllä juhlimme 

terälehdillä tanssien

vailla piikkejä pelkoa

seuranamme soljuvan musiikin virta

ja ajatuksemme ovat 

kerrankin yhtä kun toteamme

että kuunpimennys on pelottavan kaunis

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä havainto, kuun pimennyksiä on melko harvassa, hyvä niin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot