kuplivaa

Runoilija ametistimeri

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.2.2020
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 4:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.2.1993

Runoja hippikalan ateljeesta
 

puoli yksinäisyyttä sitten

varoitit ilman ja veden vuorovaikutuksesta

ja kysyit onko pakkomielle luonnollista

vai pitäisikö minun juosta karkuun

enkä osannut vastata

 

nyt löydän itseni pohjalta

happi lopussa eivätkä kalat ymmärrä kantaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kuitenkin olla tarpeeksi järkevä, ei tule ikäviä yllätyksiä <3 
Know the feeling! Hieno! 
 

Käyttäjän kaikki runot