meren sinisin

Runoilija ametistimeri

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.2.2020
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 4:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.2.1993

Runoja hippikalan ateljeesta
 

kalojen ympäröiminä
valaat lauloivat valitusvirsiä
meren kuningattarelle narreineen
merihevoset kantojuhtinaan

siellä minä missä meri
kuningatar kerran huudahti jatkaen
että koki olevansa se meri
joka halusi hukuttautua itseensä
välittämättä tsunameista
tai niiden uhreista tai edes
meren kuninkaasta
jonka pinna paloi pinnan alla


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pinna voi todellakin palaa, harmillista jos se ei tapahdu mantereella <3
 

Käyttäjän kaikki runot