violetti kuu

Runoilija ametistimeri

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.2.2020
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 4:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.2.1993

Runoja hippikalan ateljeesta
 

nuoren naisen aave

täydessä tällingissä puolilta öin

 

liukastui omiin ajatuksiinsa

löysi itsensä psykoosista

 

vaipui uneeen sirpistä puolikuuhun

aamulla ehkä hengissä

 

loitsut eivät tepsi siihen joka on

kuuro mykkä sokea ja istuu pyörätuolissa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, jokaisen sopii pysähtyä miettimään asioita <3 
niin apu on myös osattava ottaa vastaan

pidin paljon runosta
 

Käyttäjän kaikki runot