Hänelle, joka lähti luotamme

Runoilija Magic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2014
Viimeksi paikalla: 12.10.2016 8:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.2002

Olen runoillut jo pari kolme vuotta ja ystäväni ja sukuni tuntevat minut siitä. Toivon runoistani palautetta ja toivon saavani sitä täältä. Käytän mielelläni runoilija nimenäni pilkunviilaajaa, sillä siltä saa samalla selityksen joka säkeen perässä oleviin pilkkuihin. :)

Runoni kuvaavat usein elämän eri tilanteita, tai tunteita, mutta niistä kaikki eivät ole omiani.
 

Kun musta laskee suruharson päälle kauniin maan.
Ei linnutkaan enää viserrä ilolaulujaan.
On enkel' kutsunut sut maailmaan vapaaseen.
Hänen kanssaan siirryt täältä eloon kultaiseen.
Jäämme tänne kaipaamaan.
Kunnes jälleen tavataan.
Ole onnellinen
vapaa nauttimaan.
Muistos tänne kanssamme jää.
Sulle kuuluu runo tää.
Taivaan valtakuntaan pääset viimein lepäämään.

Selite: 
+
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva hyvä runo

Hyvä, lohdullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot