Minä muistan.

Runoilija Magic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2014
Viimeksi paikalla: 12.10.2016 8:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.2002

Olen runoillut jo pari kolme vuotta ja ystäväni ja sukuni tuntevat minut siitä. Toivon runoistani palautetta ja toivon saavani sitä täältä. Käytän mielelläni runoilija nimenäni pilkunviilaajaa, sillä siltä saa samalla selityksen joka säkeen perässä oleviin pilkkuihin. :)

Runoni kuvaavat usein elämän eri tilanteita, tai tunteita, mutta niistä kaikki eivät ole omiani.
 

Muistan vielä tuoksun tuulen.
Muistan sen salaisuuden, jonka kerroit.
Kuulen tuulen kuiskaavan.
Kertovan sen tarinan, jonka kerroit.
Näen tähtien tanssivan,
ne tanssivat tanssia, jonka niille opetit.
Kun katselin.

Nyt et ole enää katsomassa kanssani,
kuinka luonto toistaa kädenjälkesi.
Et enää kuule, kuinka kutsun sua.
Et edes koita avautua.
On maailma vienyt sinut mukanaan.
Se on sut vienyt mukanaan.

Laulan kerran vielä laulun.
Laulan kerran vielä laulun, jonka opetit.
Vielä säilytän sen taulun.
Säilytän sen taulun jota katselit.
Vielä toivon näkeväni.
Toivon näkeväni vielä katsees sun.
Vielä toivon.

Nyt et enää ole katsomassa kanssani,
kuinka maailma tuhoutuu.
Et enää huomaa, kuinka nukahdat.
Et edes sitä tajua,
että syöksyt ihmiskunnan mukana.
Se on sut vienyt mukanaan.

Selite: 
Haikea fiilis ja tuli tällainen. Tunnelma toivottavasti välittyy, vaikka en omaa tilannettani vielä osaakaan avata.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja herkkä, kaunis laulu..

 

Käyttäjän kaikki runot