Joulu, tuo ikuinen turhuus

Runoilija Magic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2014
Viimeksi paikalla: 12.10.2016 8:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.2002

Olen runoillut jo pari kolme vuotta ja ystäväni ja sukuni tuntevat minut siitä. Toivon runoistani palautetta ja toivon saavani sitä täältä. Käytän mielelläni runoilija nimenäni pilkunviilaajaa, sillä siltä saa samalla selityksen joka säkeen perässä oleviin pilkkuihin. :)

Runoni kuvaavat usein elämän eri tilanteita, tai tunteita, mutta niistä kaikki eivät ole omiani.
 

Niinmpä niin,
taas se on täällä.
Typerät asut on monilla päällä.
Ei joulua juhlia pitäisi lain,
töihin takaisin kaikki nyt vain!
Mitä itua on juhlia joulua,
tuota tekosyytä sille,
ettei lapset käy koulua.
Aikuiset maahansa kasvattaa,
vyötkin kohta rikki raksahtaa!
Rahaa kuluu hukkaan,
lahjat ilmestyy haisevaan sukkaan.
Kuusen ympärillä leikitään,
en tässä mä mitään järkeä nää.
Eikö kaikki vain sovittaisi ettei enää,
laiteta porolle punaista nenää.
Joulupukki voi painua hiiteen,
tonttuasut pois ennen kuin lasken viiteen.
Nyt yhdessä kuoritaan perunoita,
ja opettajat opettaa ipanoita.

Selite: 
Joulusta vähän toiselta kantilta. Istuu vihainen mummeli laidalla pihan, tähän runoon hän ujuttaa jouluvihan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot