Matkalla

Runoilija Terälehti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen, suklaan makuisia runoja.
 

Olenko enää olemassa
Vai olenko jo enkelinä taivaassa

Mihin matkani vie
Sitä tiedä en
Jokin mua ohjaa
Suoraan pohjaan

Kuolinko?
Hukuinko?

Jalkani eivät tunne mitään
Silmäni eivät näe mitään
Nenäni ei haista mitään

Menen syvemmälle
Sattuu..
Haluan elää.

Pelasta minut.

Selite: 
Kuunnellessani Kuusumun Profeettaa, mieleeni tuli kysymyksiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot